Professionalment sempre he treballat amb les plantes del nostre entorn. L’any 2003 el President de la Generalitat em va concedir el diploma de mestra artesana. Vaig estudiar art dramàtic i guió cinematogràfic. L’aprenentatge d’aquestes dues disciplines m’ha permès desenvolupar un treball molt personal.

Com a divulgadora imparteixo cursos, conferències i tallers d’una manera creativa, pràctica i sensitiva. Dono a conèixer els diferents usos tradicionals de les plantes que ens envolten, i convido als assistents a integrar aquestes pràctiques a la seva vida quotidiana. Interrelaciono el coneixement etnobotànic, que ens arriba procedent de la saviesa tradicional i ancestral, amb la creativitat i les necessitats actuals.

Vaig començar a treballar l’any 1980, juntament amb el farmacèutic Joan Josep Fernàndez Giner, vaig crear el taller d’artesania floral 'Berruguet'. Produíem: quadres, safates, làmpades i altres estris decoratius amb flors, fulles, escorces i tiges premsades. Després d’una estada a Filipines, l’any 1983, per aprendre la tècnica del paper fet a mà amb fibres vegetals i a on vaig conèixer els i les “curanderes” de l’illa de Siquijor, he compaginat la feina d’artesana amb l’etnobotànica, fent recerca d’antics costums i tradicions relacionats amb el mon vegetal, especialitzant-me amb els usos de les plantes medicinals i aromàtiques del Mediterrani.

Bàsicament sóc autodidàctica, els meus mestres han estat pagesos, pastors, remeieres, botànics, floristes, metges, farmacèutics, artesans, folkloristes i especialment la observació de la natura.

A partir de 1995 he realitzat per encàrrec de diferents museus de Catalunya diverses Instal.lacions-expositives. La majoria d’aquestes exposicions han estat produïdes pel museu d’Història de la Ciutat de Girona: Essències, Dones d’aigües, Les flors de les bruixes, El Teixit del món, La festa del blat, Les trementinaires, Rituals florals. El meu treball artístic parteix d’un tema i una recerca prèvia que es materialitza mitjançant la creació d’escenografies sensitives fetes amb material vegetal i complementades amb fotografia, música, vídeo i paraules. D’aquesta manera el públic que travessa l’escenografia pot captar emocionalment i cognitivament el missatge.

També a partir de 1995 publico diferents articles de divulgació a revistes com: Cuerpo i Mente, Clara i Clip. L’any 1996 començo a col·laborar amb l’escola de Mestres de Rosa Sensat de Barcelona i amb els ICE (institut de les ciències de l’educació) de les Universitats de Barcelona, Lleida i Girona en la formació de mestres i professors. Treballo amb ells la sensibilització cap el món vegetal i el descobriment de les possibilitats educatives del cultiu de vegetals a les escoles.

Des de l’any 1998 imparteixo tallers a centres cívics de tot Catalunya, entre altres treballo pel programa ARRELS del departament de Cultura de la Generalitat, Fest/cat, Museu de la mediterrània, Museu del perfum d’Andorra, Museu de les trementinaires, Museu de Llívia, casa Elizalde, associacions d’enòlegs.....

El 2007 vaig començar a crear tallers-viatges per aprendre els usos medicinals, cosmètics, decoratius i culinaris de determinades plantes aromàtiques en el seu lloc de cultiu.

He publicat: Dones d’aigua i Essències (Ajuntament de Girona) i La guia de recol.lector ( Viena editorial)