Del 20 al 28 de juny ens instal·larem en un turisme rural, Voulamandis House, situat a Kambos, un petit poble fundat al segle XIV pels genovesos, a 3 km del mar.
Descobrirem com s’obté la resina del llentiscle, el màstic, una resina comestible que es comercialitza per tot el mon des de l’antiguitat.
Ens banyarem en platges d’aigües transparents, verges, sense edificacions.
Coneixerem els pobles medievals, la música i la gastronomia de l’illa.
Visitarem plantacions d’orenga, l’herba que aromatitza molts plats de la cuina grega.
Celebrarem la nit de Sant Joan amb un grup de música tradicional grega.
Visitarem la ciutat turca d’Esmirna, situada a 2 hores en vaixell.
El 29 de juny anirem amb vaixell a l’illa de Lesbos, allí ens quedarem fins el 6 de juliol en un hotel situat davant del mar.
Ens banyarem en les tranquil·les aigües de l’illa i coneixerem els pobles de la costa i de l’interior.
Visitarem els cultius de l’anís, el fruit que serveix per fer el tradicional licor grec, l’ouzo, i descobrirem com es fa.
Aprendrem com es fa el formatge feta i el formatge Ladotyri Mytilinis, tradicional de l’illa de Chios.
Coneixerem la cistelleria d’aloc.
El preu inclou: Taller, allotjament en habitació doble i esmorzar, transport dins l’illa, assegurança i guia
No inclou el vol. Preu aproximat vol anada i tornada: 300€